< terug naar projecten overzicht

 

Simavi Webinar


Een primeur in het kwadraat. Voor zowel Graphic als Simavi was dit ‘onze’ eerste webcast. Graphic bedacht het concept, leverde decor- en andere vormelementen en schreef het script voor een uitzending van ca. 30 minuten. De presentatie was in de professionele handen van Simavi-ambassadrice Dieuwertje Blok. Company Webcast B.V. leverde de studiofaciliteiten en was technisch verantwoordelijk.

In de ochtend van donderdag 22 juni, toen de buitentemperaturen inmiddels de tropische waarden aantikten, gingen we ‘live’. Zo’n 60% van de registranten die zich van tevoren had aangemeld, keek op dat moment ook daadwerkelijk mee. Ze zagen een reportage, live-interviews, konden een poll invullen en op elk moment hun vragen stellen via het chat-venster.

De hele uitzending is nog een jaar lang ‘on demand’ terug te zien. Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in en u kunt direct kijken.

Ging het goed? Bijna. Maar bijna is niet perfect. De Tanzania-videofilm bleef ‘steken’ en kon tijdens de uitzending niet meer worden vertoond. Had wellicht ook de studio-apparatuur te lijden onder de hittegolf buiten? In de ‘on demand’ versie kunt u de video alsnog bekijken. Deze voor alle partijen leerzame testcase wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Waargemaakt


  • Idee en concept
  • Script
  • Vormgeving
  • Produciebegeleiding

Marion Glaudemans

Meer weten?


Neem contact op met Marion Glaudemans
Account Manager
t 033 434 38 35
m 06 296 258 06
marion.glaudemans@graphic.nl
Zullen we linken?