Over ons

Onze visie

Onze visie

Tot voor kort verdienden we de plakken kaas op de boterhammen door ons met name op de traditionele media te focussen (radio, direct mail, p.o.s. materialen, outdoor en print). We zijn nog altijd experts waar het om de inkoop, creatie en inzet van traditionele media gaat, maar zetten inmiddels net zo hard in op digitaal en online.

Graphic is al 30 jaar bij de tijd. We investeren voortdurend. In kennis, in vakmensen en in nieuwe tools. We zijn sinds jaar en dag hét communicatiebureau van zowel grote retailers als van grote goede doelen. Maar ook voor ondernemers of organisaties – klein, middelgroot of groot – die tussen deze twee uitersten in de markt actief zijn.

Dit werken tussen twee uitersten, heeft als grote voordeel dat we zowel weten wat het betekent om op het randje van de euro te balanceren (supermarktcampagnes) als wat er voor nodig is om mensen in het hart te raken (fondsenwerving).

Sommige klanten typeren ons als een communicatie leverancier die er altijd weer in slaagt om zelfs de meest onmogelijke opdrachten succesvol af te ronden. “De waarmakers uit Leusden” is een eretitel die we met trots dragen. Wij zien onszelf liever als partners. Omdat we bij Graphic pas van een succes spreken als we eerst voor successen bij de klant hebben gezorgd. En van dat laatste hebben we heel veel voorbeelden verzameld in 30 jaar tijd reclame maken.

 

Onze visie

Onze boerderij

Onze boerderij

“Als je er dan toch voor kiest om een reclamebureau in de provincie te runnen, dan kun je net zo goed in een boerderij gaan zitten”, moet Tom Wildenburg (directeur/eigenaar van reclamebureau Graphic ) hebben gedacht toen hij in 2014 zijn handtekening zette onder het koopcontract van onze reclameboerderij.

Bijzonder vanwege de naam: Groot Wildenburg. De karakteristieke dorpsboerderij dreigde enkele jaren geleden geveld te worden, maar werd van de sloopkogel gered door naamgenoot Tom Wildenburg die het niet kon verkroppen dat er in Leusden een ‘Wildenburg’ verloren dreigde te gaan.

Bijzonder vanwege het bouwjaar: 1924. Nederland kent heel veel oudere boerderijen. Maar in Leusden vind je ze niet. “Groot Wildenburg” is één van de oudste boerderijen in onze gemeente. “Groot Wildenburg” viel in de oorlogsjaren niet ten prooi aan den bezetter omdat er een medische post in was gehuisvest. Alle andere boerderijen die in het schootsveld van de liniedijk – onderdeel van de Grebbelinie – stonden, werden verwoest.

Onze waarmakers

Onze waarmakers

Strategie/Concept

Tjeerd<br>Kooistra
Tjeerd
Kooistra

Creatief Strateeg
Madelein<br>Wijsman
Madelein
Wijsman

Art Director
Erwin<br>Lustig
Erwin
Lustig

Art Director

Account

Tom<br>Wildenburg
Tom
Wildenburg

Directeur / New Business
Marion<br>Glaudemans
Marion
Glaudemans

Account Manager

Studio/Online

Jiri<br>de Jong
Jiri
de Jong

Manager Studio
Raymond<br>Schouten
Raymond
Schouten

DTP-er
Bianca<br>Striesenau
Bianca
Striesenau

Webdeveloper

Project management

Natasja<br>van de Kemp
Natasja
van de Kemp

Manager Operations
Patrick<br>Huisman
Patrick
Huisman

Project Manager Online
Lies<br>Dutscher
Lies
Dutscher

Project Manager
Rebecca<br>van Twillert
Rebecca
van Twillert

Project Manager

Office Team

Bep<br>van Loenen
Bep
van Loenen

Manager HR & Finance
Marriët<br>de Jong
Marriët
de Jong

Receptie / Administratie
Dex<br><br>
Dex


Office Dog
Onze neushoorns

Onze neushoorns

 

Met dezelfde voortvarendheid en daadkracht waarmee we reclame maken, heeft Graphic in de personen van Tom en Astrid Wildenburg een prachtig project opgericht met één, heel goed, doel: vijf jaar lang een structurele bijdrage leveren aan de bescherming van de zwarte neushoorn.Samen met nog twee andere major donors – die er voor kiezen anoniem te blijven – doneert Graphic elk jaar een vast bedrag aan het Black Rhino Expansion Project. Het BRREP wil het leefgebied van de zwarte neushoorns uitbreiden en verbeteren en gaat vol de strijd aan met stropers.

Tom en Astrid zijn persoonlijk in Zuid-Afrika geweest om te assisteren bij de translocaties (verplaatsingen) van zwarte neushoorns naar veilige gebieden.

Check it out