< terug naar projecten overzicht

 

Familiebedrijven Award 2017


De Familiebedrijven Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. Met de jaarlijkse uitreiking van de Familiebedrijven Award wil de Stichting Familie Onderneming eraan bijdragen dat Nederlandse familiebedrijven meer aandacht krijgen. Familiebedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie: maar liefst 69% van de Nederlandse bedrijven is een familiebedrijf. De 260.000 familiebedrijven dragen gezamenlijk 50% bij aan het Bruto Nationaal Product én – met hetzelfde percentage – aan de werkgelegenheid.

Uit ruim 500 Nederlandse familieondernemingen werd door KPMG een shortlist samengesteld, waaruit tien familiebedrijven zijn gekozen. De vakjury, waarin ook de winnaar van vorig jaar zitting heeft, nomineert uiteindelijk drie finalisten. Medio april wordt deze jaarlijkse award voor de vijfde keer uitgereikt aan de winnende familieonderneming.

De Stichting Familie Onderneming is in 2012 opgericht door ondernemer John Fentener van Vlissingen en helpt het belang van Nederlandse familiebedrijven onderstrepen. Reclamebureau Graphic heeft voor de editie 2017 de Familiebedrijven Award website ontworpen en in eigen beheer gebouwd en schrijft de persberichten.

Waargemaakt


  • Vormgeving
  • Webdesign
  • Sitebuilding
  • Persbericht

Patrick Huisman

Meer weten?


Neem contact op met Patrick Huisman
Project Manager Online
t 033 434 38 39
m 06 310 056 82
patrick.huisman@graphic.nl
Zullen we linken?