< terug naar projecten overzicht

 

E-learing portal voor De Unie


Op een donderdagochtend maakt vakorganisatie De Unie voor de eerste maal kennis met Graphic. Diezelfde middag nog, worden plan van aanpak en offerte geaccordeerd en de verloven van onze copywriter, designer en online-projectmanager per direct ingetrokken. Want er is nieuw werk aan de winkel.

De uitdaging

Ontwikkel binnen een tijdsbestek van slechts 1 werkweek een mobile first e-learning portal, waarmee werknemers uit de Metaal- en Elektrobranche online gecertificeerd worden.

CertificeerJezelf 

In de cao voor de metaal- en elektrobranche is afgesproken dat werknemers recht hebben op een jaarlijkse scholingsdag. De Unie kiest ervoor deze scholingsdag aan te bieden in de vorm van een e-learning workshop. Deze online workshop, waarvoor Graphic de naam CertificeerJezelf bedenkt en laat registeren met verschillende extensies (.nu / .tech / .nl), informeert de werknemer over relevante thema’s. Zoals de totstandkoming van een cao, scholingsvergoedingen, vitaliteit en mantelzorg. 

Inzicht

De toegevoegde waarde van het werken in hybride teams wordt bij deze technische opdracht met krappe deadline duidelijk. Binnen Graphic wordt er ‘in overlap’ gelijktijdig gewerkt aan content en online-vormgeving en is er in de technische uitvoeringsfase ruggespraak met onze externe wegspecialisten. Dit alles onder de strakke regie van Graphics online-projectmanager. Het resultaat is een tool die van scratch tot implementatie binnen 1 werkweek werd gerealiseerd.

Waargemaakt


  • Productietijd: 1 week all-in
  • Klant tijdens ontwerpfase aanwezig in studio (realtime afstemming)
  • Concept en interaction design
  • Tekst en grafisch ontwerp
  • Hosting en regie over technische realisatie

Patrick Huisman

Meer weten?


Neem contact op met Patrick Huisman
Project Manager Online
t 033 434 38 39
m 06 310 056 82
patrick.huisman@graphic.nl
Zullen we linken?