< terug naar projecten overzicht

 

B-2-B voor Theater Flint


Een paar jaar terug stond Graphic aan de wieg van het communicatieplan van Theater De Tuin in Leusden. In de rol van reclamebureau én sponsor (Tuingezant). Dit succesvolle lokale theater staat inmiddels helemaal op eigen benen. Het culturele hart van Graphic is ondertussen door blijven kloppen. En wel voor een tweede theater in onze accountportefeuille: Flint in Amersfoort.

De uitdaging

Maak een brochure waarin Flint bij ondernemers en organisaties  onder de aandacht wordt gebracht als originele, en zeer geschikte, evenement- en congreslocatie.

Inzicht

Een theater moet je als een theater verkopen. De focus in de brochure ligt daarom op alle aspecten waarin theater Flint verschilt van gewone congreszalen. En daar hoeven we in het geval van Flint gelukkig niet lang naar te zoeken. Want waar anders kun je op een echt toneelpodium an de grote zaal dineren, waar anders wordt uw presentatie door professionele theatertechnici uitgelicht en opgenomen en op welke andere congreslocatie is de magie van het theater bijna tastbaar? Theater Flint biedt het allemaal.

Resultaat 

Een even praktische als prachtige b-2-b brochure, vol professionele foto’s en adviezen om van uw eerstvolgende evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Meer zien? Blader dan hier door de digitale versie van deze kersverse Flint brochure.

 

Waargemaakt


  • Concept
  • Vormgeving
  • Tekst
  • DTP

Marion Glaudemans

Meer weten?


Neem contact op met Marion Glaudemans
Account Manager
t 033 434 38 35
m 06 296 258 06
marion.glaudemans@graphic.nl
Zullen we linken?